HTML

A semmikakas elköltözik

2010.08.05. 15:24 vlacko

A következő kis történet némi magyarázatot igényel. Kb. másfél évvel ezelőtt Máté kitalálta magáról, hogy ő egy motorkakas. Aztán rá egy hónapra a motorkakas átalakult semmikakassá. Innét kezdve Máté egyre kezelhetetlenebbé vált, mert kinyilvánította, hogy a semmikakasok a legokosabbak és a legnagyobb főnökök a világon, ezért aztán neki nem kell szót fogadnia.

Eleinte röhögtünk rajta, de ahogy semmikakasság kezdett elhatalmasodni rajta, kénytelen voltam erősebb eszközökhöz nyúlni, és párszor el kellett fenekelnem a semmikakast. Aztán áttértünk arra a taktikára, hogy mi a semmikakast nem szeretjük, inkább legyen újra Máté, mert az egy aranyos kisfiú. Jelenleg a fiúk lenn nyaralnak Zamárdiban Eszter mamával, akinek meg az a módszere, hogy a semmikakassal nem hajlandó szóbaállni, csak a Mátéval. Ennek aztán meg lett az eredménye. Először annyit vettünk észre, hogy a semmikakast már nem azonosítja magával, hanem kijelentette, hogy a semmikakas az ő barátja. Aztán pár nappal később Máté közli az anyjával:

- Anya, a semmikakas elutazott Miskolcra! De van neki egy nagy távirányítója, és azzal irányít engem. Azzal minden gyereket tud ám irányítani, de ha majd ötéves leszek, akkor olyan nagy leszek, hogy már nem fog tudni irányítani!

Már alig várjuk! :-)))))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimate.blog.hu/api/trackback/id/tr352201359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása